Igartubeiti Baserri Museoak, Saint-Laryko Turismo Bulegoak eta Ayerbeko Udalak «Jakintzen Hibridazioa» abiarazi dute, tokiko eragileek hainbat gairi buruz eskainitako tailerren zikloa.
Lehenengo hitzordua martxoaren 28an izango da, ostirala, Igartubeiti Baserri Museoan, «Jateko aukeratzen dugunaren aztarna» merienda-tertuliarekin, Biziola bertako nekazarien kooperatibarekin batera, Igartubeiti Baserri Museoan. Topaketa honetan, parte-hartzaileek tokiko produktuak dastatu ahal izango dituzte eta elikagai-erabakiek ingurumenean, tokiko ekonomian, gizartean eta kulturan duten eraginari buruz hausnartu ahal izango dute.
Izen-emateak zabalik daude:
Online; Posta: igartubeiti@gipuzkoa.eus
WhatsApp: 618 00 41 31
Telefonoa: 943 72 29 78